Home Contact
Nieuwsbrief Hondenshow.net

Met de nieuwsbrief van Hondenshow.net hoeft u nooit meer een show te vergeten. Eenmaal per maand sturen wij onze nieuwsbrief rond met daarin alle shows in de door u geselecteerde landen.
Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. U mailadres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief. Uw emailadres wordt nergens anders voor gebruikt.
U kunt zich hier niet inschrijven voor shows. Inschrijven voor een show kunt u doen bij de organiserende vereniging. Hondenshow.net biedt alleen een agenda met alle shows en data.

Inschrijven nieuwsbrief12-3-2020

Naar aanleiding van het corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook diverse hondenshows. Kijk altijd op de website van de show zelf of een show nog door gaat. Het kan voorkomen dat de informatie op hondenshow.net achterhaald is door de snelheid van alle ontwikkelingen momenteel.

29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.