Home Contact
Over ons... Hondenshow.net

Op hondenshow.net vind u alle informatie met betrekking tot de diverse hondententoonstellingen in Europa. Voor Nederland, Belgie en Duitsland zijn standaardoverzichten beschikbaar in het menu met alleen de shows in die landen. Mocht u een compleet overzicht van een ander land willen, dan kunt u dit opzoeken via de zoekfunctie.

U kunt zich niet inschrijven voor shows via deze website. Het enige doel van deze website is het bieden van een compleet overzicht van alle shows en clubs zodat u gemakkelijk kunt bepalen welke shows u wilt bezoeken.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van onjuiste informatie op deze website.

Op dit moment staan er 7146 shows in onze database verdeeld over 50 landen en 542 clubs.


Gezocht: hondgerelateerde websites

Wij zijn altijd op zoek naar websites over honden en hond-gerelateerde onderwerpen. Heeft u een website over honden waar u geen tijd meer voor heeft? Wij hebben altijd interesse om deze over te nemen en op te nemen in ons netwerk van websites. U kunt de uitgebreide informatie over uw website (URL, statistieken, vraagprijs etc) naar ons mailen via het contactformulier.29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.

10-5-2014

Wilt u ook een overzicht van actuele shows op uw website? Dat kan nu met onze rss feed: http://www.hondenshow.net/rss.xml