Home Contact
Details voor de tentoonstelling in Goes, Nederland (16-04-2022). width=

Hieronder vind u alle informatie die wij op dit moment in onze database hebben over de show in Goes, Nederland. Indien u zich wilt inschrijven voor deze show dan kunt u dat rechtstreeks bij de organiserende club doen. U kunt zich niet via Hondenshow.net inschrijven voor een show.
Is onze informatie onjuist of onvolledig? Laat het ons weten en wij passen het aan in de database!

Datum show: 16-04-2022 tot 17-04-2022
Plaats: Goes, Nederland
Organisator: KC Zeeland
Email: OutdoorZeeland@gmail.com
CAC: Ja
CACIB: Ja
   
 


Organiserende vereniging:KC Zeeland
Telefoon:0113-228028
Website:http://www.kczeeland.nl/
De Kynologenclub Zeeland is opgericht in 1959. Haar verzorgingsgebied bestaat uit de regio�s Walcheren, Schouwen-Duiveland en Noord en Zuid-Beveland. Als Zeeuwse vereniging heeft zij aan de bakermat gestaan van nagenoeg alle hondenscholen die inmiddels binnen de provincie gevestigd zijn. Zij onderscheidt zich nog steeds van de andere hondenscholen door de inspraak van leden en het werken zonder winstbejag.12-3-2020

Naar aanleiding van het corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook diverse hondenshows. Kijk altijd op de website van de show zelf of een show nog door gaat. Het kan voorkomen dat de informatie op hondenshow.net achterhaald is door de snelheid van alle ontwikkelingen momenteel.

29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.