Home Contact
Details voor de tentoonstelling in Antwerpen, Belgie (12-04-2008). width=

Hieronder vind u alle informatie die wij op dit moment in onze database hebben over de show in Antwerpen, Belgie. Indien u zich wilt inschrijven voor deze show dan kunt u dat rechtstreeks bij de organiserende club doen. U kunt zich niet via Hondenshow.net inschrijven voor een show.
Is onze informatie onjuist of onvolledig? Laat het ons weten en wij passen het aan in de database!

Datum show: 12-04-2008 tot 13-04-2008
Plaats: Antwerpen, Belgie
Organisator: Kynologische Vereniging Brabo
Website: http://www.kvbrabo.be/
CAC: Ja
CACIB: Ja
   
  De tentoonstelling vindt plaats in Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191 te Antwerpen.

De Internationale hondententoonstelling georganiseerd door KV Brabo is ��n van de tentoonstellingen die men jaarlijks in Belgi� organiseert.
Voor de meer dan 300 rassen, verdeeld in 10 groepen, die we kennen is een rasstandaard opgesteld. Het doel op onze tentoonstelling is voor elk van de bijna 230 aanwezige rassen de hond die het best zijn rasstandaard benaderd te kiezen. Hiervoor hebben wij 35 keurmeesters voorzien. Deze gaan op de twee dagen de bijna 1600 honden in 15 verschillende ringen keuren. 5 van die 10 groepen worden op zaterdag gekeurd, de andere 5 groepen op zondag.

Voor elk ras wordt er een onderscheid gemaakt tussen Puppy, Jeugdhond, Intermediaire klas, Openklas, Werkklas, Kampioenklas en de Veteranen. Teven en Reuen worden ook afzonderlijk gekeurd. Uit alle aanwezige honden van een ras wordt de Best of Breed geselecteerd. Al deze Best of Breed komen in de namiddag in de erering om de titel Beste hond per groep. De winnaars van Beste hond per Groep worden uitgenodigd om op Zondag terug te keren en te strijden samen met de 5 groepswinnaars van zondag om de titel Best in Show (BiS).

Ook interessant voor honden liefhebbers en bezitters zijn de ongeveer 30 standen waar men allerlei hondenartikelen tegen interessante voorwaarden kan aanschaffen.

Nieuw dit jaar is de Antwerp Grooming. Dit is een trimwedstrijd.

De show gaat door op zaterdag 14 april en zondag 15 april 2007. De keuringen starten om 10u en vanaf 15u30 kan u in de erering terecht voor de erekeuringen. In die erering zal dan rond 16u45 op zondag de beste hond van de show gekozen worden. Wie optimaal van de show wenst te genieten, komt best vroeg want de keuringen beginnen al om 10 uur.

De inkom bedraagt � 5,00 en deze ligt aan Ingang 1 van Antwerp Expo.


Organiserende vereniging:Kynologische Vereniging Brabo
Website:http://www.kvbrabo.be/12-3-2020

Naar aanleiding van het corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook diverse hondenshows. Kijk altijd op de website van de show zelf of een show nog door gaat. Het kan voorkomen dat de informatie op hondenshow.net achterhaald is door de snelheid van alle ontwikkelingen momenteel.

29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiplomas voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiplomas al geruime tijd op deze wijze.