Home Contact
Details voor de tentoonstelling in Arnhem, Nederland (10-05-2008). width=

Hieronder vind u alle informatie die wij op dit moment in onze database hebben over de show in Arnhem, Nederland. Indien u zich wilt inschrijven voor deze show dan kunt u dat rechtstreeks bij de organiserende club doen. U kunt zich niet via Hondenshow.net inschrijven voor een show.
Is onze informatie onjuist of onvolledig? Laat het ons weten en wij passen het aan in de database!

Datum show: 10-05-2008 tot 12-05-2008
Plaats: Arnhem, Nederland
Organisator: KC Arnhem
Website: http://kcarnhem.nl/
Email: pinkstershow@kynologenclubarnhem.nl
CAC: Ja
CACIB: Ja
   
  De Rijnhal in Arnhem is op 10 mei, 11 mei en 12 mei geopend vanaf 8.00 uur. De exposanten kunnen met hun honden naar binnen via de speciale hondeningang. Gewone bezoekers kunnen via de hoofdingang naar binnen toe.

De keuringen beginnen om 10.00 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur. Op het moment dat alle gewone keuringen afgerond zijn wordt begonnen met het erering-programma. Hier vinden de eindkeuringen plaats in Juniorhandling, Puppyklasse, Koppelklasse en de eindkeuringen per rasgroep. Op maandag 12 mei zal de tentoonstelling afgesloten worden met Best In Show keuring waarin alle rasgroepwinnaars nogmaals tegen elkaar uit zullen komen.

LET OP! DIT JAAR ZAL ER NOG MAAR 40% BENCHING ZIJN.

Entreekaart volwassene € 5,00
Entreekaart 65+ en kinderen 4-12 jaar € 4,00
Entreekaart niet ingeschreven hond € 4,00
LET OP!! INSCHRIJVING SLUIT OP 10 APRIL 2008
Secretariaat:
K.C. Arnhem
Postbus 30089
6803 AB Arnhem

Locatie show: Rijnhallen, Arnhem


Organiserende vereniging:KC Arnhem
Website:http://www.kynologenclubarnhem.nl/12-3-2020

Naar aanleiding van het corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook diverse hondenshows. Kijk altijd op de website van de show zelf of een show nog door gaat. Het kan voorkomen dat de informatie op hondenshow.net achterhaald is door de snelheid van alle ontwikkelingen momenteel.

29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.