Home Contact
Details voor de tentoonstelling in Leiden, Nederland (15-03-2008). width=

Hieronder vind u alle informatie die wij op dit moment in onze database hebben over de show in Leiden, Nederland. Indien u zich wilt inschrijven voor deze show dan kunt u dat rechtstreeks bij de organiserende club doen. U kunt zich niet via Hondenshow.net inschrijven voor een show.
Is onze informatie onjuist of onvolledig? Laat het ons weten en wij passen het aan in de database!

Datum show: 15-03-2008 tot 16-03-2008
Plaats: Leiden, Nederland
Organisator: KV Rijnland
Website: http://www.dogshowrijnland.com
Email: tentoonstelling@kvrijnland.nl
CAC: Ja
CACIB: Ja
   
  Op zaterdag 15 en zondag 16 maart 2008 organiseert de Kynologenvereniging Rijnland haar 14e CAC-CACIB tentoonstelling in de Groenoordhallen te Leiden. Op deze tentoonstelling wordt ook het Jeugd CAC en het Veteranen CAC vergeven. Er zijn ringen en benches in beide hallen met veel stands. We beschikken thans in Leiden over een voortreffelijke accommodatie. De hallen liggen aan de rand van de stad en zijn gemakkelijk te vinden. Parkeergelegenheid is er te over. De commissie doet haar uiterste best om u een perfecte organisatie te garanderen. Een gerenommeerd keurmeestercorps staat borg voor een optimale beoordeling van de honden. Kortom, alles pleit ervoor om uw hond in Leiden in te schrijven.
Wij hopen dat u met uw hond(en) naar de Groenoordhallen komt en een prettige en sportieve tentoonstelling zult hebben.

Secretariaat:
L.Nieuwenburg
Morsweg 149
2332 EM Leiden


Organiserende vereniging:KV Rijnland
Website:http://www.kvrijnland.nl12-3-2020

Naar aanleiding van het corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook diverse hondenshows. Kijk altijd op de website van de show zelf of een show nog door gaat. Het kan voorkomen dat de informatie op hondenshow.net achterhaald is door de snelheid van alle ontwikkelingen momenteel.

29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.