Home Contact
Details voor de tentoonstelling in Leeuwarden, Nederland (24-03-2008). width=

Hieronder vind u alle informatie die wij op dit moment in onze database hebben over de show in Leeuwarden, Nederland. Indien u zich wilt inschrijven voor deze show dan kunt u dat rechtstreeks bij de organiserende club doen. U kunt zich niet via Hondenshow.net inschrijven voor een show.
Is onze informatie onjuist of onvolledig? Laat het ons weten en wij passen het aan in de database!

Datum show: 24-03-2008 tot 24-03-2008
Plaats: Leeuwarden, Nederland
Organisator: KC Friesland
Website: http://www.kcfriesland.nl
Email: Paasshow2007@cacib.nl
CAC: Ja
CACIB: Ja
   
  Paasmaandag 24 maart 2008 in het WTC/Expo, Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden.
De paasshow in het WTC Expo te Leeuwarden is een nationaal en internationaal begrip in de hondensport. Het is de grootste ééndaagse hondenshow in Nederland en trekt ieder jaar weer duizenden bezoekers. De show wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Hondententoonstelling Friesland, die een heel jaar lang bezig is om de jaarlijkse show, die traditioneel op Paasmaandag wordt gehouden, tot een succes te maken.

Dit jaar heeft het bestuur van de Stichting Hondententoonstellingen "Friesland" weer een inschrijfformulier en vraagprogramma samengesteld welke hopelijk bij u in de smaak zal vallen. Gerenommeerde keurmeesters uit binnen- en buitenland zullen garant staan voor een acceptabel aantal inschrijvingen van veel mooie honden.

De ruime ringen, de prachtige royale prijzentafel waar Leeuwarden om bekend staat en ook de prachtige, gemoderniseerde accommodatie van het WTC/Expo trekken ieder jaar veel exposanten en een grote publieke belangstelling. Ook is het voor exposanten en fokkers mogelijk advertenties in de catalogus te plaatsen tegen aantrekkelijke prijzen.

Dat alles, en natuurlijk de geheel eigen sfeer die kenmerkend is voor de Paasshow, is net dat beetje extra wat Leeuwarden zo bijzonder maakt. Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen als exposant op onze 41e Paasshow.

Namens het bestuur van de Stichting Hondententoonstellingen "Friesland",
Dhr. Y. Hof.
Voorzitter / tentoonstellingssecretaris
Secretariaat:
Adm. Paasshow
Postbus 48
3140 AA Maassluis


Organiserende vereniging:KC Friesland
Telefoon:06-52352317
Website:http://www.kcfriesland.nl12-3-2020

Naar aanleiding van het corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook diverse hondenshows. Kijk altijd op de website van de show zelf of een show nog door gaat. Het kan voorkomen dat de informatie op hondenshow.net achterhaald is door de snelheid van alle ontwikkelingen momenteel.

29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.