Home Contact
Details voor de tentoonstelling in Arnhem, Nederland (14-05-2016). width=

Hieronder vind u alle informatie die wij op dit moment in onze database hebben over de show in Arnhem, Nederland. Indien u zich wilt inschrijven voor deze show dan kunt u dat rechtstreeks bij de organiserende club doen. U kunt zich niet via Hondenshow.net inschrijven voor een show.
Is onze informatie onjuist of onvolledig? Laat het ons weten en wij passen het aan in de database!

Datum show: 14-05-2016 tot 16-05-2016
Plaats: Arnhem, Nederland
Organisator: KC Arnhem
Website: http://kcarnhem.nl/
Email: pinkstershow@kynologenclubarnhem.nl
CAC: Ja
CACIB: Ja
   
  Op 4 februari j.l. hebben wij bericht ontvangen van het RvB: Zij verlenen ons geen vergunning voor het houden van de Pinkstershow.De reden van afwijzing is de locatie die wij gekozen hadden. Deze is nog in aanbouw en is in de huidige staat ongeschikt bevonden. Wij betreuren deze beslissing van RvB, maar wij hopen in 2017 met elkaar weer een goede Pinkstershow te kunnen organiseren.


Organiserende vereniging:KC Arnhem
Website:http://www.kynologenclubarnhem.nl/12-3-2020

Naar aanleiding van het corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook diverse hondenshows. Kijk altijd op de website van de show zelf of een show nog door gaat. Het kan voorkomen dat de informatie op hondenshow.net achterhaald is door de snelheid van alle ontwikkelingen momenteel.

29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.