Home Contact
Details voor de tentoonstelling in Weelde, Belgie (25-02-2017). width=

Hieronder vind u alle informatie die wij op dit moment in onze database hebben over de show in Weelde, Belgie. Indien u zich wilt inschrijven voor deze show dan kunt u dat rechtstreeks bij de organiserende club doen. U kunt zich niet via Hondenshow.net inschrijven voor een show.
Is onze informatie onjuist of onvolledig? Laat het ons weten en wij passen het aan in de database!

Datum show: 25-02-2017 tot 26-02-2017
Plaats: Weelde, Belgie
Website: http://www.schaalderkempen.be/
CAC: Ja
CACIB: Ja
   
  De Koninklijke Kempische Kynologenclub VZW van Turnhout zal het weekeinde van 25 en 26 februari 2017 weerom hun rashondententoonstelling, de zogenaamde Schaal der Kempen, inrichten. De ruime hallen zullen eens te meer overspoeld worden door de vele trouwe viervoeters met hun baasjes. Beide hebben slechts 1 doel voor ogen: zich van hun mooiste kant laten zien en hopelijk de trofee van Beste hond In Show (BIS) in de wacht slepen.


Organiserende vereniging:Kempische Kynologen Klub vzw
Email:kkk-turnhout@scarlet.be
Website:http://www.kkk.be/12-3-2020

Naar aanleiding van het corona virus zijn veel evenementen afgelast. Zo ook diverse hondenshows. Kijk altijd op de website van de show zelf of een show nog door gaat. Het kan voorkomen dat de informatie op hondenshow.net achterhaald is door de snelheid van alle ontwikkelingen momenteel.

29-6-2016

De Raad van Beheer heeft hard gewerkt aan de applicatie die het mogelijk maakt de kampioenschapsdiploma’s voor exposanten online beschikbaar te stellen. De FCI bevestigt de Internationale kampioenschapsdiploma’s al geruime tijd op deze wijze.